Winst met... BetaalSociaal!BetaalSociaal Casestudy


Bedrijf:
Winst.nl

Campagnetitel:
Winst met Webinars


Soms heb je zo’n idee dat je wel van de daken kan schreeuwen. Zoiets waarvan je vindt dat iedereen het moet weten en in dit geval ook moet toepassen…

Dat had Eelco de Boer van Winst.nl toen hij er achter kwam hoe je giga omzetten kon draaien door 1 relatief simpele marketingtechniek: webinars.

Maar ja, als je het woord rap en wijds wilt verspreiden, dan wil je meer mensen bereiken dan alleen je eigen mailinglijst en social media kanalen. Hoe doe je dat dan? Met BetaalSociaal natuurlijk!De weggever

Eelco maakte met zijn team een uitgebreid e-book over het geven van Winstgevende Webinars en besloot dit aan te bieden in ruil voor een social media bericht:

Mega-resultaat!

Door het inzetten van BetaalSociaal had deze campagne een bereik van ruim 1,2 miljoen mensen en werd de boodschap meer dan 2600 keer gedeeld via diverse social media kanalen.


Word of mouth

Doordat de campagne aanvankelijk werd verspreid via de eigen marketingkanalen van Winst.nl, de mailinglijst, het blog en diverse social media kanalen, werd de campagne gekickstart door de community van ondernemers die Winst.nl volgt.

Ondernemers en marketeers netwerken veelal erg actief en zijn vaak ook gul in het delen van kennis en nieuwtjes, dus al gauw werd de campagne actief en enthousiast gedeeld met de door Winst.nl bedachte campagneteksten, maar ook met zelf-ingevoegde teksten.


En nu?


Het geven van webinars is nu echt een fenomeen in de Winst.nl community — die door de BetaalSociaal actie flink is uitgebreid. En velen kozen er dan ook voor om ook deel te nemen aan het uitgebreidere Winst met Webinars programma.

De ontvangers van het e-book waren vrijwel allemaal enthousiast en geïnspireerd, wat maar weer aantoont hoe een mooie give-away zichzelf ruimschoots terug verdient in goodwill, exposure, branding en bloedhete leads!Wil jij ook een effectieve virale campagne opzetten voor je business door middel van BetaalSociaal?

Nu gratis proberen